tamigo lanserer ny funksjon: Chat!

Hold personalet oppdatert med rask, sikker og intern kommunikasjon

Arbeidsdagen til ansatte er ofte hektisk og utfordrende. Det siste man ønsker å bruke tid på er å finne riktig kommunikasjonsportal for å kontakte sine kollegaer. Tydelige retningslinjer i en felles kommunikasjonsplattform vil fjerne enhver tvil om hvor man skal henvende seg for å dele daglige beskjeder, få informasjon fra nærmeste leder eller motta instrukser fra hovedkontoret.

Tydelig kommunikasjon er nøkkelen til å drive opp produktivitet og holde de ansatte lengre i bedriften.

Nå som tamigo har lansert en chatfunksjon skal vi se nærmere på hvilke fordeler en digital direktekommunikasjon med personalet kan medføre.

Hold kommunikasjonen internt! Alt skjer på samme plattform.

Direkte kommunikasjon gir de ansatte kunnskap om bedriftens visjon og bidrar til å betrygge deres evne til å yte godt for arbeidsplassen sin, samtidig som det fremmer en følelse av tilhørighet i hele virksomheten – uansett hvor mange lokasjoner dere opererer med.

Vi skal nå se nærmere på hvordan dette fungerer for virksomheter innenfor varehandel og service. Hvordan kan de muliggjøre for en effektivisert og trygg intern kommunikasjon?

Tross alt, ansatte i disse sektorene jobber stort sett «på gulvet» og arbeider ofte varierende skift, samtidig som butikkene kan være spredt over store avstander.

Muntlig kommunikasjon er rett og slett ikke praktisk til alle formål. Ikke for avdelingsledere som oppdaterer medarbeidere om daglige oppgaver. Og ikke for hovedkontoret når de har viktige, virksomhetsomfattende nyheter å dele.

Det er her direkte og intern kommunikasjon på en felles plattform kommer inn. Og bedre blir det om dine ansatte allerede er godt kjent med systemet, og bruker det til å for eksempel se vaktplanen sin, og registrere arbeidstid.. 😉

Hva er tamigo Chat?

tamigo Chat er en direktemeldingstjeneste utviklet for å gjøre kommunikasjon enklere.

Chat er tilgjengelig som en tilleggsmodul i vår tamigo-app, og gir en dedikert hub for jobbrelatert kommunikasjon mellom ledere og ansatte. Istedenfor at meldinger blir sendt ut på tvers av e-post, SMSer og sosiale medier, skjer alt på samme sted!


Legg til rette for dialog rundt vaktplaner, oppgaver, bedriftsnyheter, ferier og mer.

Hvordan fungerer tamigo Chat?

I utseende og brukersnitt fungerer tamigo chat på samme måte som andre, app-baserte meldingsplattformer.

Men noe som skiller oss fra andre er hvem som kan sende melding til hverandre. Det er fordi chatten er delt inn i to typer:

Personlig melding

Personlig melding er private "chats", og kan bli sendt og svart på av brukere som jobber i samme avdeling i tamigo.

Det er en enkel måte for ansatte å diskutere ting som vaktbytter, hvem som arbeider når og å få hjelp til arbeidsoppgaver. Det er også en direktelinje til nærmeste leder.

Virksomhetsmeldinger

Dette er kunngjøringer på vegne av virksomheten og kan bare bli sendt av tamigobrukere med rolle: Admin eller Planlegger. Disse meldingene kan ikke bli besvart.

Virksomhetsmeldinger er perfekt for å meddele oppdateringer til større grupper. Det kan enten være spesifikke avdelinger, ansatte som deler den samme rollen på tvers av avdelinger (f.eks låseansvarlig) eller hele virksomheten.

Når det kommer til å dele overordnede nyheter til de rette folkene, er virksomhetsmeldinger uslåelig.

Hva er fordelen med en kommunikasjons-app for ansatte?

Her lister vi opp fire grunner til at chat er supert for ansatte:

  1. Samle all kommunikasjon innad i virksomheten/ avdelingen.

Forhindre jobbrelaterte dialoger på tvers av sosiale medier, e-poster og tekstmeldinger. Det kan fort forsvinne i mengden!

Med tamigo Chat vil hele virksomheten vite hvor de kan finne oppdatert informasjon. Dette resulterer i færre misforståelser, og produktiviteten kan blomstre!

  1. Automatisk oppdatert kontaktinformasjon

Chat er så klart integrert med resten av tamigos alt-i-ett løsning. "Kontakter" er alltid synkronisert i tråd med virksomhetens ansattedetaljer, og fjerner dermed behovet for å holde nok en ansattliste oppdatert.

  1. Verner om privatlivet til ansatte

Tamigo chat hjelper personalet å separere arbeid og fritid.

For å kontakte en medarbeider er det ikke lengre nødvendig å dele telefonnummer eller sosiale media-profiler. Nå er alle medlemmer av personalet mulig å kontaktes direkte via tamigo. Null personlig informasjon er delt.

  1. Sikkerheten forbedres

En oppsamling av all intern kommunikasjon til en felles plattform er med på å øke kontroll og oversikt. Tamigo er fullt og helt GDPR kompatibelt, og vi tilbyr en rekke tilleggsfunksjoner som øker sikkerheten, inkludert SSO innlogging for personalet ditt.

Book en gratis demo for tamigo Chat

Tamigo Chat er tilgjengelig som en betalt ekstratjeneste for eksisterende kunder.

Hvis du er interessert i å lære mer om mulighetene i Chatfunksjonen kan du booke en gratis Chat demo, eller kontakt en av våre konsulenter på via support.