Scotch & Soda bruker tamigo for å holde deres ansatte informert

«Det har vært viktig for oss å ha mulighet til å kommunisere med våre butikkansatte under nedstengningen i forbindelse med Korona» HR Manager for Scotch & Soda i Tyskland og Østerrike.

 

De 35 Scotch & Soda butikkene i Tyskland og Østerrike stengte i mars 2020, når resten av Europa også ble nedstengt. Med tamigo hadde kjeden en enkel og effektiv måte å nå ut til alle sine butikkmedarbeidere, uavhengig av hvor de befant seg

 

De brukte det ikke bare for å holde de ansatte informert om den siste utviklingen, men også for å holde moralen oppe

 

«Den enkleste måten å nå ut til våre ansatte med beskjeder, har vært via forsiden i tamigo. Her har vi delt oppdateringer og intern informasjon om den spesielle situasjonen og arbeidsflyten. Dessuten sendte vår CEO et brev til de ansatte for å gi litt oppmuntring, som også ble delt via tamigo” sier Mirijana Krstanovic, og legger til:

 

«Uavhengig av den nåværende situasjonen, har vi også sendt ut SMS ‘er og eposter gjennom tamigo til våre ansatte for å invitere dem til vår årlige spørreundersøkelse om deres tilfredshet i jobben deres. Dette har hjulpet oss godt på vei med å få flere kolleger til å delta i undersøkelsen».

 

Fra Regneark til en brukervennlig løsning i skyen

tamigo har ikke bare gjort det enklere for Scotch & Soda å kommunisere med deres ansatte siden de startet å bruke løsningen i 2018.

 

Før tamigo, var de avhengige av regneark i Excel for vaktplanlegging, fraværshåndtering etc. Overgangen til en skybasert workforce management løsning ble tatt godt imot av personalet.

 

«Kollegene mine elsker det – tamigo er veldig enkelt å bruke! Personalet i butikkene foretrekker tamigo appen for å se når de har vakter, fridager og sjekke sine faktiske timer», konkluderer Mirijana Krstanovic.

Scotch & Soda uses tamigo in their international retail chain to optimise rota planning, absence management, employee communication and HR Master data

Den enkleste måten å nå ut til våre ansatte med beskjeder, har vært via forsiden i tamigo

Mirijana Krstanovic
HR Manager for Scotch & Soda i Tyskland og Østerrike